Portretellenklein


Mijn speciale acties

Wil jij ook iedere maand geweldige unieke inspiratie in combinatie met mooie materialen ontvangen?

Kies dan voor Kleur!
·        Iedere maand nieuwe projecten, unieke inspiratie en deze wordt niet openbaar gedeeld.
·        Uitleg via een werkbeschrijving en een filmpje. Alleen beschikbaar voor de kopers van Kies voor Kleur
.        Technieken van kleuren met Stampin' Blends en hoe nog meer toe te passen. 
·        Materiaal voor twee kaarten. En altijd iets extra's.
·        Twee Stampin' Blends.


Dit alles voor € 14,50 per maand. Reserveer jouw pakket uiterlijk de 14e van iedere maand. Je bent niet verplicht om iedere maand mee te doen. Er zit wel een opbouw in de technieken. Steeds een stapje verder. 

Je bestelling kan je aanvullen met de stempelset waar mee gewerkt wordt. Er kan natuurlijk ook met andere stempels worden gewerkt. De kleuren heb ik vooraf vastgesteld. Heb je deze kleur al, geef dan aan welke kleur je daarvoor in de plaats wilt ontvangen. De materialen kunnen na betaling opgehaald worden als ze binnen zijn. De materiaal pakketjes, instructie op pdf en film worden zsm na de 14e van de maand uitgeleverd. 

Indien je gelijk voor 6 maanden inschrijft a € 86,40 en betaald ontvang je een extra papier pakket!


Om met de Stampin' Blends te kunnen werken heb je memento inkt nodig. Ook is een blender pen een absolute aanrader. Wil je gelijk een goed basis pakket hebben voor deze cursus bestel dan het startpakket er bij.  Het startpakket kost € 13,00 en bestaat uit een Tuxedo Black Memento Ink pad en een Stampin' Blends Color Lifter.

Speciale aanbieding: Een half jaar Kies voor Kleur in combinatie met startpakket € 95,00 met ook nog het extra papier pakket! ( erg leuk cadeau voor de feestdagen!)

Je kan de materialen iedere maand zelf ophalen in het atelier. Opsturen kan natuurlijk ook. De verzendkosten worden dan bij je bestelling apart berekend. 

Kies voor Kleur Maand 1
Stampin' Blends rood (dark Poppy Parade) en groen ( dark Pretty Peacock);
Er wordt gewerkt met de  stempelset Christmas Gleaming en extra ivm mogelijk andere maand beginnen ook voorbeelden met A good man.  Je kan deze sets er bij bestellen. Ook kan je de gebruikte technieken toepassen met eigen stempels. 1e uitlevering nov. 2019.

Kies voor Kleur maand 2
Stampin' Blends Blauw: Dark Night of Navy en de color Lifter. Als je de color lifter al hebt adviseer ik de light Night of Navy. Ook de kleur Crumb Cake is een goede aanvulling op je kleuren scala. Laat weten wat je wilt. Er wordt gewerkt mt de stempelset Sailing Home. 1e uitlevering dec. 2019
Kies voor Kleur maand 3
Stampin' Blends Calypso Coral Light en Dark. Er wordt gewerkt met de stempelset Pluk de dag. 1e uitlevering jan. 2020.

Kies voor Kleur maand 4
Stampin' Blends Daffodil Delicht en dark Old Olive. Er wordt gewerkt met de stempelset Free as a bird. 1e uitlevering feb. 2020.

Kies voor Kleur maand 5
Stampin' Blends Hightland Heather en Flirty Flamingo. Er wordt gewerkt met de stempelset To a wild rose. 1e uitlevering mrt. 2020.

Kies voor kleur maand 6.
Stampin Blends dark Pumpkin Pie en light Bermuda Bay. Er wordt gewerkt met de stempelset Vlinderdans. In combinatie met de bijpassende pons. 1e uitlevering april 2020


Kies voor Kleur maand 7 en verder is nog niet bekend. Afhankelijk van de evaluatie onder de gebruikers wordt het programma doorgezet. 1e uitlevering vanaf mei 2020


Krijg je ook gelijk zin om aan de slag te gaan? Neem dan contact met mij op en geef jouw reservering door. En wil je het cadeau krijgen/ geven? natuurlijk regel ik een toepasselijke cadeaubon voor jou.

Speciale acties van Stampin' Up!

01.05.21 specials sab

Sale-A-Bration

Winkel tijdens Sale-A-Bration en verdien gratis exclusieve producten! tot en met 28 februari

Joy to the World

Bemachtig de speciaal ontworpen doos, creëer elegante kerstprojecten en verspreid de feestvreugde over de hele wereld met deze exclusieve kerstset!. ""
12.01.20 dvws special image clearance rack nl

Koopjeshoek

Bespaar veel geld op stempels, inkt, papier en andere artikelen die uit het assortiment gaan.

MIJN NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

AANMELDEN